Extra services

Als klant bij BSO Woodstock geniet je van allemaal extra services die we aanbieden.

Snoopy en Woodstock werken samen met Monkey Town en dat betekent dat we iedere maand bij Monkey Town mogen spelen en dat is natuurlijk dolle pret! In de maandelijkse nieuwsbrief leest u steeds wanneer we met een deel van de groep naar Monkey Town gaan. www.monkeytown.eu

Iedere maand gaan we met een aantal kinderen naar de Kronkel om de paarden te verzorgen. Onder begeleiding van één van de medewerkers van de kronkel borstelen en voeren we de paarden of maken we een wandeling met één van de paarden.

Woodstock en Kablau werken samen en dat betekent dat wij onder andere in de vakanties, met een kleine groep kinderen, in het privé zwembad van Parc Spelderholt (Beekbergen), heerlijk mogen zwemmen. Het zwembad is overzichtelijk, incl. een bubbelbad, en er zijn diverse materialen om mee te spelen.

Doordat er geen andere mensen/kinderen zwemmen als wij er zijn, kunnen we op een veilige manier met de kinderen zwemmen die een A én B zwemdiploma hebben en ontstaat er een overzichtelijke situatie.

Zwemschool Kablau is o.a. gespecialiseerd in het geven van reguliere zwemles, verkorte zwemdiploma’s A, B en C en zwemles voor kinderen van het speciaal onderwijs. In kleine groepjes van maximaal 8 kinderen wordt er zwemles gegeven door dezelfde zwemonderwijzer(es). Het kind staat centraal en is veel ruimte en tijd voor individuele aandacht/begeleiding. Tevens wordt er tijdens de zwemlessen veel aandacht besteed aan veiligheid in en bij het water (zwemmen met kleren aan/uit het water klimmen).

Woodstock werkt samen met Streetjump. Dat betekent dat we iedere maand bij Streetjump mogen jumpen en dat is natuurlijk super gaaf! Deze activiteit is voor kinderen van 7 jaar en ouder. Met een deel van de groep gaan wij naar Streetjump toe.

Iedere zes weken komt de kapster de kinderen knippen op Snoopy en Woodstock. Zij heeft veel ervaring met het knippen van kinderen op een kinderdagverblijf. U meldt uw kind aan en voor € 12,50 wordt uw kind geknipt. In onze maandelijks nieuwsbrief leest u wanneer zij op Snoopy en Woodstock aanwezig is en hoe u uw kind kunt aanmelden.

Kinderopvang Snoopy en Miriam van Broekhuizen www.slajeslagmetgedrag.nl werken nauw samen. Indien gewenst ondersteunt Miriam (gedrag specialist) ons en ouders van Kinderopvang Snoopy, als zij vragen hebben over het gedrag van hun kind.

Bij Miriam kan je terecht als er vragen zijn rondom een kind.

Wanneer ga je naar een kindercoach? Soms loopt het even niet zo lekker met je kind. Je twijfelt of je kind wel weerbaar genoeg is, of je merkt dat het moeite heeft met het uiten van emoties. Je kind trekt zichzelf terug of is vaak boos. Soms zit een kind niet lekker in zijn vel en is het lastig om aan te geven waar dat door komt. Je gunt ieder kind dat het wel lekker in zijn vel zit. Of je nu ouder bent, leerkracht of met kinderen werkt.

Een kindercoach onderzoekt dan op een speelse manier waar het gedrag vandaan komt. Waar heeft dit kind eigenlijk behoefte aan?

Kinderopvang Snoopy en Bso Woodstock vinden lezen en voorlezen erg belangrijk. Lezen is goed voor je ontwikkeling, maar ook leuk en ontspannend! Snoopy en Woodstock starten de kinderboekenweek met de opening van een kinderboekzwerfstation. Kinderen kunnen een leuk boek uitkiezen uit de boekenkast en het boek meenemen naar huis om heerlijk te lezen. Is het boek uit? Laat het boek dan achter op een openbare plek, zodat een ander kind het boek mee kan nemen om te lezen. Het boek zwerft dan door Nederland en maakt een bijzondere reis!

Het zwerfboekStation is voor alle kinderen en iedereen is welkom om bij ons een boek op te halen of om een boek achter te laten!

Maaike Streng

Onze twee zonen gaan naar BSO Woodstock. Er zijn altijd

Al jaren het vaste adres

Woodstock is reeds jaren het vaste adres voor naschoolse opvang

Google review, Han Berger

Blos kinderopvang

Snoopy is onderdeel van BLOS kinderopvang. Samen werken wij aan toegankelijke, kwalitatieve en toekomstbestendige [...]

Gymmen

Buitenschoolse opvang Woodstock maakt iedere week op maandag, dinsdag en op vrijdag om de [...]

[dc_social_wall id="7982"]