Ik ben Judit Janssen, Locatiemanager van Kinderopvang Snoopy en Bso Woodstock en moeder van 2 kinderen in de basisschoolleeftijd.

Ruim 22 jaar geleden ben ik aan de slag gegaan bij Kinderopvang Snoopy. Na mijn SPW opleiding ben ik met een studie gestart aan de Hogeschool van Utrecht. In het derde jaar heb ik een pauze ingelast en ben ik aan het werk gegaan bij Kinderopvang Snoopy.

Enkele jaren ben ik werkzaam geweest als pedagogisch medewerkster op de peutergroep en daarna heb ik mij voornamelijk gericht op de kindplanning, de financiële administratie, de marketing en het maken van roosters voor het personeel. Op een gegeven moment kreeg ik de mogelijkheid om me als leidinggevende te gaan richten op de kwaliteitsbewaking van de opvang en het aansturen van onze administratie.

Als locatiemanager ben ik nu eindverantwoordelijk voor de zorg en de kwaliteit van de opvang. Samen met mijn collega Tara Kuijpers en ons team ervaren pedagogisch medewerkers zetten wij ons iedere dag in om ervoor te zorgen dat de kinderen in een fijne, huiselijke omgeving worden opgevangen waar zij geborgenheid en emotionele veiligheid ervaren. Daarnaast vinden we het belangrijk om de kinderen d.m.v. diverse activiteiten en uitdagende ruimtes te prikkelen in hun ontwikkeling.

Door de jaren heen hebben Snoopy en Woodstock zich steeds meer weten te onderscheiden t.o.v. andere organisaties en daar ben ik erg trots op!

Heeft u vragen? Ik ben telefonisch bereikbaar via 055 – 3555577 of via j.janssen@kinderopvang-snoopy.nl

Met vriendelijke groet,

Judit Janssen


Ik ben Tara Kuijpers, personeelsmanager bij Kinderopvang Snoopy en Bso Woodstock.

Binnen Snoopy en Woodstock ben ik dagelijks verantwoordelijk voor de begeleiding en de ondersteuning van het team.  Tevens houd ik mij bezig met de coaching van de pedagogisch medewerkers en het pedagogisch beleid.

Ik ben sinds mei 2018 werkzaam bij dit prachtige bedrijf en ik zet me hier graag met 100%  voor in, zodat de
kinderen de beste zorg en aandacht krijgen, want dat is wat elk kind verdient!

Voorafgaand aan deze mooie baan heb ik de opleiding Ecologische pedagogiek gevolgd aan de Hogeschool Utrecht en ben ik afgestudeerd pedagoog. In de praktijk bied ik zowel pedagogisch medewerkers als ouders ondersteuning aan in de opvoeding. Wekelijks ben ik aanwezig van maandag t/m donderdag en treft u mij geregeld aan op de groep van uw zoon of dochter.

Heeft u vragen over de pedagogisch medewerkers, de manier van coachen of iets heel anders?

Ik sta altijd open voor een gesprek en sta u graag te woord.

Ik ben telefonisch te bereiken via 055 3555577 of via t.kuijpers@kinderopvang-snoopy.nl

Blos kinderopvang

Snoopy is onderdeel van BLOS kinderopvang. Samen werken wij aan toegankelijke, kwalitatieve en toekomstbestendige [...]

Gymmen

Buitenschoolse opvang Woodstock maakt iedere week op maandag, dinsdag en op vrijdag om de [...]

[dc_social_wall id="7982"]