Herfstvakantie

Herfstvakantie BSO Woodstock 19 oktober tot en met 23 oktober Tijdens de herfstvakantie bieden wij naast ons vakantieprogramma ook diverse andere activiteiten aan in ons theater, activiteiten bij de Korenkids en creatieve activiteiten. Alleen voor het zwemmen kunt u uw kind opgeven, alle andere activiteiten worden op de dag zelf ingedeeld door de pedagogisch medewerkers. Sommige activiteiten zijn met de hele groep en andere activiteiten met een deel van de groep. Indien er slecht weer wordt verwacht, kan het voorkomen dat wij een aanpassing doen in onze planning. Maandag 19/10: Speurtocht bij ’t Leesten Vissen 10:00 - 12:00 Tie dye-en 7+ activiteit, jullie mogen ook iets van jezelf meenemen Zwemmen bij zwemschool Kablau, Parc Spelderholt 15:00-16:00 uur, graag opgeven via de app. Alleen kinderen met een A & B diploma Dinsdag 20/10: Hutten bouwen en uitkijktoren bij Berg en Bos Proefjeslab 7+ activiteit Kinderboerderij Binky Bladerdeeghapjes maken Woensdag 21/10: Paddenstoelenhapjes maken Proefjeslab 7+ activiteit Bootcamp @mheenpark, trek makkelijk zittende kleding aan Donderdag 22/10: Schilderijen maken van macaroni Pony’s verzorgen @manegedekronkel Knotshockey toernooi Zwemmen bij zwemschool Kablau, Parc Spelderholt 15:00-16:00 uur, graag opgeven via de app. Alleen kinderen met een A & B diploma Vrijdag 23/10: Hutten bouwen en uitkijktoren [...]

Blos kinderopvang

Snoopy is onderdeel van BLOS kinderopvang. Samen werken wij aan toegankelijke, kwalitatieve en toekomstbestendige kinderopvang. Onze missie… ‘Bij BLOS laten wij kinderen zichzelf zijn en helpen wij ze zich te ontwikkelen tot gelukkige mensen.’ BLOS kinderopvang biedt opvang en zorg voor jouw dierbaarste bezit. Maar dat niet alleen, bij BLOS dragen we bij aan de ontwikkeling van jouw kind. Kinderopvang betekent voor ons samenwerken met jou als ouder in de opvoeding en begeleiding van jouw kind in de belangrijkste ontwikkelingsfase van zijn of haar leven. Wij nemen deze verantwoordelijkheid heel serieus. Wij vinden het belangrijk dat jouw kind opgroeit tot een persoon die eigen keuzes maakt en respectvol met anderen en hun omgeving omgaat. Onze jarenlange ervaring vormt de basis voor onze visie en ons handelen in de praktijk.

Gymmen

Buitenschoolse opvang Woodstock maakt iedere week op maandag, dinsdag en op vrijdag om de week gebruik van de gymzaal aan de Jupiterlaan. Nadat de kinderen uit school zijn opgehaald, op Woodstock fruit en drinken hebben gehad en hun schoolverhalen hebben verteld, kunnen de kinderen kiezen om mee te gaan naar de gymzaal. De organisatie en begeleiding hiervan is o.a. in handen van één van de pedagogisch medewerkers die vanuit zijn opleiding (lerarenopleiding lichamelijke opvoeding) en ervaring kan putten uit een scala aan sport,- en gym activiteiten.

Heerlijk buiten spelen op het plein!

Op het plein kunnen de kinderen schommelen, duikelen op de duikelrekjes, voetballen op het kunstgrasveld, steppen, skelteren en nog veel meer! Het multifunctionele speelplein van de naast gelegen school PCBO de Korenaar, is voor onze bso' ers een ideale plek om te spelen.

Uitje huifkarcentrum De Kronkel

Eén keer per maand kunnen de Bso-kinderen ervoor kiezen Huifkarcentrum de Kronkel in Assel te bezoeken. De paarden werden weer naar hartelust geborsteld, gekamd en verzorgd. Alle kinderen hebben volop genoten!

Hitteprotocol

Met dit warme weer is ons hitteprotocol van kracht. Dit betekent dat wij een aantal maatregelen nemen. Denkt u bijvoorbeeld aan: - We smeren de kinderen meerdere keren per dag in. - We creëren schaduwplekken in de tuinen. - In de ochtend spelen we al vroeg buiten en op het heetst van de dag spelen we binnen. - We spelen veel met water. - We bieden geen actieve en inspannende activiteiten aan. - We drinken extra water. - We sluiten ramen en deuren om de warmte buiten te houden en de airco's op de groepen staan aan. -Het springkussen wordt niet gebruikt.

Klimmen en klauteren bij Monkey Town

Bso Woodstock werkt samen met Monkey Town en dit houdt in dat wij iedere maand met de kinderen naar Monkey Town gaan om te klimmen en klauteren. De dagen dat we gaan variëren, zodat ieder kind een keer de keuze heeft om deel te nemen aan dit super gave uitje. En 's ochtends....dan gaan we met de peuters van Snoopy naar Monkey Town.

Woodstock’s samenwerking met Valkvers!

Bso Woodstock werkt samen met Valkvers. Voor ouders betekent dit dat zij via www.valkvers.nl een heerlijke verse maaltijd kunnen bestellen, die vanaf 16.00 uur bij ons in de koelkast staat.  Wat dacht u van een heerlijke stamppot, paddenstoelenrisoto of pasta carbonara? Na een werkdag nemen ouders de verse maaltijd mee naar huis en staat het in een handomdraai op tafel. Omdat we net van start zijn gegaan met deze nieuwe service, ontvangen alle ouders 2 vouchers om de maaltijden uit te proberen. Dat wordt genieten!

Heerlijk buitenspelen op het plein!

Doordat het heerlijke weer zolang aanhoudt, genieten wij volop van het buitenspeelplein! Op het plein kunnen de kinderen schommelen, duikelen op de duikelrekjes, voetballen op het kunstgrasveld, steppen, skelteren en nog veel meer! Het multifunctionele speelplein van de naast gelegen school PCBO de Korenaar, is voor onze bso' ers een ideale plek om te spelen.