Oudercommissie

Ouders worden actief betrokken bij het beleid van de opvang. Kinderopvang Snoopy en Buitenschoolse opvang Woodstock hebben een gezamenlijke oudercommissie. Hieraan nemen twee ouders van Kinderopvang Snoopy en twee ouders van Buitenschoolse opvang Woodstock deel. Meerdere malen per jaar vergaderen zij met ons management  en geven advies over onderwerpen zoals het pedagogisch beleidsplan, risico inventarisatie o.h.g.v. veiligheid en gezondheid, voeding en openingstijden.

Voor ideeën, vragen en tips kunt u contact met de oudercommissie opnemen via snoopywoodstockoc@outlook.com. Hieronder stellen de leden van de oudercommissie zich aan u voor:

Mirjam Lagemaat-Winkels

Mijn naam is Mirjam Lagemaat-Winkels (tweede van rechts op de foto), getrouwd met Jorg en samen zijn wij de gelukkige ouders van Tibbe van vier en Menno van twee. Op maandag en dinsdag gaat Tibbe na school naar Woodstock en Menno gaat op die dagen naar de Vlinders. Na zelf jarenlang in Amsterdam te hebben gewerkt werk ik nu sinds een jaar als bestuurssecretaris bij de Veluwse Onderwijsgroep in Apeldoorn.

Ik laat graag mijn stem horen als ouder in de oudercommissie omdat ik ervan overtuigd ben dat een betrokken en kritisch geluid vanuit de ouders de kwaliteit van Snoopy Woodstock ten goede komt. Ik ben vanaf het begin erg tevreden over de organisatie en vind het erg belangrijk dat die kwaliteit hoog blijft en ouders hun kinderen, nu en in de toekomst, met een goed gevoel achterlaten.

Susanne Doeleman

Mijn naam is Susanne Doeleman en ik ben getrouwd met Marloes. Samen hebben wij twee prachtige kinderen: Lauren van twee en Casper van zes maanden. Lauren gaat op de woensdag naar de Vlinders. Casper gaat op dezelfde dag naar de Ienieminies. Zelf werk ik op een middelbare school als docent Nederlands.

Als lid van de oudercommissie wil ik een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Snoopy Woodstock, zodat de kwaliteit zo goed blijft als ik deze nu ervaar. Ik hoop hiermee te bereiken dat iedere ouder zijn of haar kind vol vertrouwen kan wegbrengen en met een tevreden gevoel weer kan ophalen.

Kim Hermsen

Mijn naam is Kim Hermsen. Dennis en ik zijn trotse ouders van Puck (bijna 4 jaar) en Keet (1,5 jaar). Puck gaat op maandag en donderdag naar de Boefjes en binnenkort naar Woodstock en Keet is op dezelfde dagen te vinden bij de Ieniemienies. Ik werk zelf als advocaat op een kantoor in Apeldoorn.

Betrokken zijn bij een organisatie waar je kinderen een aanzienlijk deel van hun week doorbrengen, vind ik van belang. Als lid van de oudercommissie verwacht ik op die manier een bijdrage te leveren. De kinderen gaan met veel plezier naar Snoopy Woodstock en het is fijn dat er daarnaast aandacht is voor de input van ouders.

Al jaren het vaste adres

Woodstock is reeds jaren het vaste adres voor naschoolse opvang

Google review, Han Berger

Maaike Streng

Onze twee zonen gaan naar BSO Woodstock. Er zijn altijd

Blos kinderopvang

Snoopy is onderdeel van BLOS kinderopvang. Samen werken wij aan toegankelijke, kwalitatieve en toekomstbestendige [...]

Gymmen

Buitenschoolse opvang Woodstock maakt iedere week op maandag, dinsdag en op vrijdag om de [...]

[dc_social_wall id="7982"]